1
/1
Мій топ-5 продуктів для спекотного літо #summermakeupclub
Доброго дня всім, маю бажаня поділитися з вами моїми улюбленими продуктами догляду за собою у спекотні дні.
Так важливо кожній дівчині відчувати себе свіжою та гарною, незважаючи на обставини🧘♀️
Так ось почну свій топ в хронологічному застосуванні:
1- Догляд за тілом з гелем для душа від Botanioteka- мій улюбленець серед гелів, гарно піниця і такий спокусливий аромат🤤
2-Кремовий дезодорант-антисперант SecretSes- це просто знахідка, з ним я забула про піт👍
3-Сонцезахісне молочко для обличчя і тіла SPF50 Omi Brotherhood, ой який він легенький, та дуже добре зволожує шкіру, гарно вбирається, гадаю не треба казати як важливо користуватись сонцезахистом😉
4-Holika Clearing petit BB cream- на пряцю без тона не йду😄, гарно вирівнює тон шкіри, і думала що на літо буде важкий, але ні, він справляється зі спекотою і тримається весь день, звичайно+ рисова пудра
5-Сперей для тіла Peach- ще одна супер знахідка, купую вже не вперше. Рятує в найспекотніші дні, кілька бризгів на тіло і ніби ви прийняли душ, дуже гарно освіжає💦
Хто бажає детальний опис на якись продукт, пишить в коментарях, буду рада поділитись😊
13 липня, 2023
Продукти для цього looks
Кремовий дезодорант-антиперспірант
Secret Platinum Power Delicate Antiperspirant Cream Stik
154
187 ₴
Санскрін-молочко "Актив" з охолодним ефектом
Omi Brotherhood Menturm Sun Bears Active Cool SPF50
13
339 ₴
Коментарі (0)