Догляд за дітьми по-французьки 💎

Я як молода мама була в пошуках якісної дитячої продукції . І перший час купувала те, що радили в чатах і т.д. Згодом почала розбирати косметичні засоби , їх склад і вплив на шкіру малюка . Для себе відкрила Mustela французька косметика , яка привабила мене своїм складником . Перший - це був колд крем для обличчя , у Тімура завжди на вулиці щічки шершавіли і з кремом ми вирішили проблему. Потім ми спробували шампунь і маску для волосся проти молочних кірочок , з якими ми жили ну дуже довго і за 2 комплексного використання ми їх позбулися . Зараз миємо голову просто шампунькою з авокадо . На зустрічі у педіатра з дерматитом ми були приємно вражені почути в рекомендації не 10 назв антибіотиків і лікарських препаратів , як зазвичай , а крем від Mustela Stelatopia , це лінійка саме для проблемної і чутливої шкіри,яка запобігає появи дерматиту. І ви знаєте , нам допомагає . Після цього всього ,не вагаючись , сонцезахисний крем я вибрала звісно цієї ж марки. Легкий за текстурою , підходить для всієї сім'ї,що дуже зручно і що мені дуже подобається у всій продукції-це відсутність парфумів у складі.SPF крем пахнув оливковою олією . Прям захотілось порадити. Єдиний мінус це цінник трохи ⬆️

І

Продукти для цього looks