Розпаковка обновочок

Нещодавно писала, що у мене дуже багато чого закінчилось https://club.makeup.com.ua/post/14290/, ось поетапно попвнюю свою поличку знову)

На заміну скрабу від Collistar я взяла бюджетний скраб українсього бренду Joko Blend Coconut Scrub Pink Mood. Привернув мою увагу він натуральним складом без мінеральної олії та я очікувала класний аромат кокосу та малини (аромат справді дуже приємний). На перший погляд скраб досить сухий, буду тестувати.

Тонувальна маска для волосся "Горобина" у 147 відтінку. Вже один раз брала, тут відгук https://club.makeup.com.ua/post/14365/, взяла ще 2 пакетика)

Фарба для брів Syoss Brow Tint. Взяла її тому що сподобались відгуки, у наборі йде і фарба, і окислювач, ще й щіточка - фуже зручно щоб спробувати, і не купати відразу купу флаконів окремо.

Пучкові вії в касеті Divia 013 MIX та клей до них Kodi Professional Strip Eyelash Adhesive. Ой це вобще канешна я вже бачу як я на себе їх ліплю, але спробувати ціквао))) Пучки, сподіваюсь, приклеїти не так важко, як стрічкові вії, ці виглядають більш-меньш нормально, тоненькі. Клей взяла по відгуках.

Сироватка з гіалуроновою кистолою та крем з азелаїновою кислотою від Bravura London.На мейкапі брену немає

Продукти для цього looks

Kodi Professional Strip Eyelash Adhesive
Syoss Brow Tint
Divia 013 MIX