Поживний крем під очі, що дійсно працює

Коли тобі 18, ти мало цікавишся складами таких продуктів, адже шкіра і без того свіжа, пружня та має суперздатність відновлюватись навіть після безсонної ночі.

Але, коли тобі двічі по вісімнадцять, такий підхід вже не підходить)). Тому для мене дуже важливо, щоб крем для делікатної зони навколо очей зволожував, насичував шкіру, розгладжував мімічні зморшки та при цьому не призводив до набряків або алергії.

Раніше моїм фаворитом був ферментований крем Бентон, але після зміни складу він перестав давати необхідний ефект. І я знайшла дещо навіть краще! Idealove Eye See You(th) Super-Ferment Eye Cream. Дуже чекаю, щоб цей чудовий засіб з'явився на Мейкап, бо ж мій скоро закінчиться (хоча він дійсно економний, 30 г вистачає на кілька місяців щоденного використання вранці та ввечері).

Це корейське виробництво на замовлення Iherb. В складі пробіотики, пептиди (багаааато пептидів!), кераміди та купа інших корисностей. По текстурі він вміру щільний, легко наноситься та швидко вбирається. З косметикою не конфліктує (я наношу його і на орбітальну зону, все чудово).

Результати мене дуже радують, шкіра пружна, гусячі лапки менш помітні і наслідки мого нон-стоп стресу ніби ластиком зтерли 🤗