🥰розпаковка подаруночка від Makeup🥰

Сьогодні отримала свій бокс за участь в розіграші #summermakeupclub. Хочу подякувати команді Makeup, я дуже рада і приємно здивована, що щось виграла❤ Це перший раз така удача у мене, тож я дуже вдячна)

Щодо наповненния - це реально корисні та необхідні речі. Я все спробую, сподіваюсь, що воно мені підійде і буду з задоволенням користуватися. Тепер трошки детальніше про наповнення боксу:

Pharmaceris - це польский бренд, , він є розробкою всесвітньо відомої компанії Dr. Irena Eris. Я з ним була не знайома раніше, тож це новинки для мене.

В середені боксу два продукти для волосся - шампунь і скраб для шкіри голови, та три для обличчя - пінка для вмивання, крем зволожуючий з SPF20 та мінеральний матувальний тонуючий флюїд SPF30 у відтінку 20(в лінійці три відтінки, цей середній, дуже сподіваюсь, що він мені підійде).

Що важливо для мене - бренд заявляє, що не тестує свою продукцію на тваринах, всі тести прододяться in vivo та ex vivo (тобто досліджують та аналізують ефективність дії активних речовин на моделях та спеціально вирощених клітинах людської шкіри).

Всі продукти відмічаю під цим looks. Буду тестувати тf ділитися з вами своїми враженнями!)

Продукти для цього looks

Скраб для шкіри голови
Крем глибоко зволожуючий для обличчя
Ніжна пінка для вмивання
Заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови
Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid Dermo-Foundation SPF 30