1
/1
Подарунковий бокс з продуктами від бренду L’Oréal
Вже давненько я отримала цей чудовий бокс, тестувала його, тому із сміливістю можу розповісти про свої враження.
Мабуть, розпочну із того, що я ніколи не вигравала ніяких подарунків. Це мій перший досвід, але ж який він вдалий. Була приємно здивована великою кількістю засобів та стильним оформленням боксу.
Розпочну розповідати про кожен засіб окремо :
🪽Шампунь-філер з гіалуроновою кислотою для волосся, яке потребує зволоження та об'єму
Плюси ✅:
- гарно очищає шкіру голови від забруднень
- надає гладкості волоссю
- глибоко зволожує
- має гарний запах
Однозначно мій фаворит із даного боксу. Користувалась із задоволенням, неодмінно буду замовляти саме цей шампунь.
🪽 Сироватка-філер з гіалуроновою кислотою для волосся, яке потребує зволоження й об'єму
Плюси ✅
- зволожує
- розгладжує
- після використання даного засобу, навіть мокре волосся легко розчісується
Використовувала разом із шампунем, сміло можу говорити, що це чудове комбо для волосся. Буду замовляти ще 👍🏻
🪽Гіалуронова тональна сироватка для обличчя
Плюси ✅:
- гарно вирівнює тон шкіри
- маскує маленькі недоліки
- не відчувається на шкірі
- на мій погляд, економна у використанні
На жаль не підійшов цей засіб за тоном. Віддала мамі, для неї цей відтінок ідеальний.
🪽 Матова стійка рідка помада-олівець для губ
Плюси ✅:
- той самий червоний, який підійде усім
- рівномірно лягає
- не сушить губи
- легко наноситься
- має матовий фініш
Я була в пошуках помади і мріяла саме про червоний відтінок, ніяк не наважувалась замовити, та й не знала яку саме фірму обрати. Коли отримала бокс,я була дуже задоволена, що отримала саме такий колір, тому обовʼязково буду фарбуватися нею та робити яскравий акцент у макіяжі.
🪽Туш для вій
Плюси ✅:
- насичений чорний колір
- має силіконову щіточку
- подовжує вії
Мінуси ❌:
- не зручна щіточка, як на мене завелика (можливо, комусь підійде)
Навіть не зважаючи на маленький недолік, буду нею користуватися.
🪽Зволожуюча сироватка проти зморшок з гіалуроновою кислотою
Плюси ✅:
- гарний аромат
- зволожує шкіру
Мінуси ❌:
- трішки липка, але після нанесення крему це відчуття зникає, тому недолік не дуже суттєвий
🪽Денний антивіковий крем-догляд з гіалуроновою кислотою, що відновлює втрачений об'єм шкіри обличчя
Плюси ✅:
- добре зволожує
- має приємний запах
Віддала цей кремчик мамі, адже він не призначений для мого типу шкіри, але через цікавість пару раз протестувала його 😅
🪽Тканинна маска для очей з гіалуроновою кислотою
На жаль, не можу щось сказати щодо цієї маски, адже віддала мамі на тестування. Впевнена, що цей продукт справляється із заявленими в описі завданнями на всі 100%.
🪽Фарба для волосся
Моя мама завжди купує фарбу для волосся від бренду L’Oréal, тому віддала їй на пробу. Вона задоволена😍
🪽Тонувальний спрей для волосся
Цей засіб також віддала мамі, він чудово зафарбовує волосся. Я думаю, цей спрей стане в нагоді тим, хто хоче швидко освіжити колір.
Не дивлячись на те, що деякі продукти віддала своїй мамі, але все ж таки я дуже задоволена цим боксом. Дякую, makeup, за можливість отримувати такі різноманітні подарунки, тестувати їх та обирати для себе найкраще🥰🫶🏻
Якщо Вам сподобався якийсь засіб, то рекомендую замовляти прямо зараз, адже на сайті шалені знижки на усі товари із боксу 🙈
26 липня, 2023
Коментарі (0)