Яку форму нігтів ви обираєте для себе?? 💅🏽

Гарний акуратний манікюр – обов'язкова частина образу сучасної жінки. І починається воно не з вибору типу покриття або вдалого дизайну, а з доглянутих рук. Одну з головних ролей тут відводять формі нігтів. Саме вона визначає весь стиль подальшого манікюру, в тому числі можливі відтінки гелю або лаку, декор та багато іншого. А ще вважається, що улюблена форма нігтів може багато чого розповісти про характер своєї власниці.

Кожна жінка володіє унікальною формою рук і пальців з нігтиками певної форми. Форми нігтів дуже різноманітні, в цілому їх можна розділити на кілька груп. Їх назви і види відповідають геометричним формам, так як нагадують їх зовні.

Мигдаль. Для цієї форми характерна абсолютна відсутність гострих кутів. Тільки плавні лінії, за допомогою яких ніготь з боків плавно звужується до центру. Кінчик теж досить плавний, овальний. Така конфігурація дуже витончена і жіночна.

Балерина. Називається вона так із-за зовнішньої схожості з пуантами балерин. Трапецієвидна форма – це змішання прямокутника і загострених нігтів. При цьому кінчик рівний, зрізаний, а куточки досить гострі. Витягнута трапеція шикарно виглядає в середній довжині і на довгих нігтях.

Гостра трикутна форма. Нагадує мигдалеподібну, але з екстремально кутастим гострим кінцем.

Квадрат. Це одна з найбільш часто використовуваних форм.

М'який квадрат. Це та ж сама форма, але з округлими кутами. Її носять як на середню, так і на короткій довжині. З-за більшої практичності у неї безліч прихильниць.

Овал. Ця форма є просто універсальною з-за своєї привабливості і міцності. Її можна носити на різній довжині, але краще на коротких і середніх нігтики.

Круглі. Така форма наближена до природної. При цьому край нігтьової пластини повторює край пальця.

Дівчата, розповідайте, хто як відноситься до манікюру, любите яскраве покриття чи нюдик, а може ви за нейчерал і зовсім не покриваєте нігтики ?! 👩🏼‍🦰👩🏾👩🏻‍🦳