Розпакунок замовлення з подарунками

Обожнюю робити замовлення коли до них ще йдуть корисні подарунки.

Отже що ж у боксі:

Безподарунковий гель для душу, але з гарною знижкою.

Мені подобається купувати великі об'єми, я вважаю що це краще для довкілля. Тим паче, що у мене вже є гарненькі баночки на поличці в ванній і в них я доливаю продукти. Перше враження від гелю: ніжно пахне молочною ваніллю, середньо пінниться, зоставляє приємний аромат на шкірі.

Боро плюс пантенол йшов в подарунок, до будь якого замовлення цієї ж фірми. Я взяла два пантенола, бо пантенолу в житті багато не буває 😜, особливо в літній період: сонячні опіки, подразнення, укуси комарів.... Особливо в нагоді пантенол стає після засмаги, неважливо чи відчуваю я опіки чи ні, я завжди мажу декольте, руки і лоб ним, шкіра заспокоюється і до опіків зазвичай не доходить. Боро Пантенол має середню густину, і спицифічний запах, не знаю що це за запах...мені особисто нагадує запах бабуліної шафи в якій стояли духи, типу "Червоної москви". Запах на тілі зостається.

Зубна паста Victoriz до якої у подарунок йде дуже мила і крута зубна щітка. Щітка середньої жорсткості, ручка повністю дерев'яна, кінчик опущений у фарбу. Щітка твердо стоїть на поверхні не падає. Я раніше користувалася бамбуковими щітками цієї фірми, але простішого дизайну. Цей дизайн мені ще більше сподобався, дуже гарно виглядає у ванній. Ну і звісно, великий плюс цієї щітки екологічність)

Продукти для цього looks