Dior Forever Skin Correct Порівняння нової/старої версії

Dior Forever Skin Correct - мій фаворит серед консилерів.

Детальний допис - https://club.makeup.com.ua/post/8090/

За час моєї прихильності до цього продукту він встиг декілька разів змінити свій дизайн та формулу. Чи дійсно новинка змогла перевершити та доповнити і так ідеальний продукт?

  1. Дизайн: Пластикове пакування замінили на скляне. Це виглядає вишукано та дуже красиво, але для візажистів чи людей, які часто подорожують - не дуже зручно. Також новий дизайн має кращий механізм закриття, тому ті, хто мав проблеми з підтриманням консилера чистим навколо ковпачка, можуть видихнути з полегшенням.
  2. Аромат: Помітно відрізняється. Минулий консилер мав ледь відчутний запах, новий має парфумований квітковий аромат. Для мене приємний аромат косметики - це плюс.
  3. Відтінок: Я використовую відтінок 0N у обох версіях і він мені ідеально підходить. Новий відтінок 0N здається трохи світлішим, але після нанесення на шкіру він гарно підлаштовується. У новій формулі усі відтінки трохи світліші. Тому, якщо у вас глибокий відтінок шкіри, це варто враховувати, оскільки різниця стає більш помітною у темніших відтінках.
  4. Формула: Новинка тепер складається з 96% інгредієнтів натурального походження. Нова формула консилера для мене виявилася ще кращою, ніж минула. Він легше розтушовується та зовсім не забивається у складочки. Порівняно з старою версією у новинці покращили стійкість і тепер це дійсно 24 години. Завдяки оновленого натурального складу консилер ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри, зовсім не сушить зону під очима, дуже комфортне відчуття під час нанесення, ніби це не декоративна косметика, а зволожуючий крем під очі.

Я дуже задоволена новою формулою Dior Forever Skin Correct, мене надзвичайно дивує, як Dior вдається досягти такого рівня вдосконалення своїх вже і так ідеальних продуктів.

Продукти для цього looks

Dior Forever Skin Correct
Dior Forever Skin Correct Concealer