Montale Wild Pears

Вітаю!

Сьогодні розповім про Montale Wild Pears. Ну як розповім? Чомусь, коли діло підходить до цього парфуму, в мене завжди не вистачає слів, щоб його охарактеризувати.

Для мене цей аромат стоїть особняком серед інших Montale. Тут не відчувається фірмового мускусу, хоча його заявлено в піраміді. Нема троянди. Нема потужного звучання та заповнення собою усього простору. Тоді, що в ньому є?

На старті це яскравий грушевий лимонад. Дуже позитивний та не довгий ) Десь хвилин через 10 я перестаю чути грушу, та вона скоріш починає взаємодію з іншими нотами, тому зникає на другий план. Потім з'являються спеції та деревина. При цьому, ніяка нота не випирає. Просто аромат змінюється. Стає більш м'яким, спокійним, та звучить єдиною мелодією. Не волає, але його присутність відчувається увесь час. Не монстр по стійкості, та годин 6 тримається. Навіть більше. Та я його все одно поновлюю, бо хочу собі нагадати старт ) Шлейф присутній, відчутний, та не кілометровий.

В мене цей пробник вже давно. Та я все не могла зрозуміти, коли його носити. В холод він мене ну зовсім не вразив. Звучав плоско, не цікаво. В міжсезоння не співпали по настрою. А от влітку виявилось саме. Не прям у спеку, а десь у +25/+28 саме те.

Знаю, що цей парфум має багато поцінувачів. І розумію чому )

Продукти для цього looks

Montale Wild Pears
Всі відгуки (3)
Montale Wild Pears
Всі відгуки (2)
Montale Wild Pears
Всі відгуки (4)
Montale Wild Pears Travel Edition
Всі відгуки (3)