Бюджетний кондиціонер для Вашої білизни з ароматом вишневої 🍒🍬 цукерки

Як це приємно,коли аромат білизни після прання та кондиціонеру наповнює приємним ароматом всю квартиру.Мені на очі ще не потрапляли дописи або лукси на кондиціонери для білизни та і не бачила продуктів з такого сегменту на Makeup,але якщо чесно то дуже не вистачає такого тут.

KÖNEN-польський виробник,саме цей кондиціонер я придбала вперше,він доступний у магазині Є.Він стояв на поличці разом з всім нам відомим та розпіареним кондиціонером Lenor,хоча Lenorу ще залишилося багато,а ось KÖNEN всього залишилось три пляшки,одну з яких я і придбала.

На одне прання я додаю у пральну машину один ковпачок засобу,хоча для більш парфумованого ефекту потрібно додати два ковпачка.

Консистенція середня,було би краще,щоб була густіша,так би можливо його вистачило надовго.У пляшці йде 1 л,за бюджетну ціну,ще й так вийшло,що потрапила на знижку.

Щодо кольору,то на фото видно,що він у стилі Barbie,дуже насичено рожевий.По аромату,мені так нагадує солодку вишневу цукерку,яка ще має всередині вишневу начинку,от щось на кшталт такого.Запах не занадто солодкий або концетрований,він досить м'який,має парфумованість,має вишневі нотки.Коли вже треба розвішувати білизну,спочатку вся кімната наповнюється ароматом,а потім і вся квартира.Тому якщо Lenor вам не подобається,або ж його немає у наявності,якщо Вам близький аромат вишневих льодяників🍒🍬 то варто спробувати цей варіант)