Нові відливанти - завжди свято

Отримала посилочку з кількома новими для мене ароматами для знайомства. Тож сьогодні маю +10 до настрою)) Була трохи в розпачі, що мій допис про аромати для героїнь серіалу Клон заблокували за порушення авторських прав, тож не знаю чи продовжувати цю рубрику, хоча вані була на мій погляд дуже цікава. А ще дуже хотілось обговорити з вами Клон😂. Може хтось знає як розібратися про що мона писати, а про що ні?

Перелік ароматів в замовленні такий:

Franck Boclet Tobacco - кажуть, що дуже схожий на TF Tobacco Vanille, та взагалі навіть краще, за занчно меньші гроші.

Nasomatto Black Afgano - давно мріяла познайомитися з "афганцем", тут конопля, тютюн, смоли, ладан, так цікаво спробувати що воно таке)

Serge Lutens Ambre Sultan - відгуки дуже різні, але я при першому затесті поки що чую лише ваніль. Чекала на смоли та спеції.

Attar Collection The Queen of Sheba - цей аромат я слухала в магазині, захотілося познайомитись ближче, та більш уважно порівняти з хорошою дівчинкою Кіліана.

Essential Parfums Bois Imperial - з ним рекомендують познайомитися, якщо подобається Ганімед, а мені як раз подобається (правда здебільшого не на собі)))

Haute Fragrance Company Sword Dancer - замовила через малюнок на рідному флаконі, хлопцю дуже сподобалась картинка, він захотів дізнатись що за аромат.

Maison Martin Margiela Jazz Club - чоловічий аромат про шкіру, тютюн та алкоголь, цікавов назва та атмосфера аромату. Він повинен переносити нас кудись в бар на шкіряне крісло, дуже цікаво що ж він нам розкаже.

Буду ділитися враженнями після знайомства)

Продукти для цього looks

Essential Parfums Bois Imperial
Franck Boclet Tobacco
Serge Lutens Ambre Sultan
Attar Collection The Queen of Sheba
Haute Fragrance Company Sword Dancer
Nasomatto Black Afgano
Maison Martin Margiela Jazz Club