Підбірка з 5 глиняних масок:

ну що ж поїхали:

• Омолоджуюча маска Atache Green Tea Mask з екстрактом зеленого чаю. Цю особисто ще не спробувала, але дуже хочу, бо в неї досить багато хороших відгуків. Вона знімає набряки та почервоніння, зволожує та додає пружності шкірі.

• Очищувальна глиняна маска з матчею для обличчя Dr.ceuracle Jeju Matcha Clay Pack, непогана бюджетна альтернатива попередньої маски. Буде надавати шкірі очищення, себорегуляцію та ексфоліацію. Мала її в пробнику.

• Маска себорегулююча заспокійливa Pelart Laboratory Seboregulating Mask for Oily Skin. Це моя любов, повторювала її рази 2 чи 3. Маска надає охолоджуюючу дію, себорегулюючу, має антебактеріальну та заспокоюючу дію завдяки травам та екстрактам в складі.Та ще й українського виробництва!! Ну круто же ж)

• Маска для обличчя з активованим вугіллям - Activated Charcoal - Face Mask go від Q&A, це бюджетний варіат також, дуже схожа на попередню, як і ціною так і сама по текстурі та складу.

• ПРОТИЗАПАЛЬНА МАСКА ДЕТОКС від Cure skin, цю колись отримала в подарунок в пробничку. І вона потрапила в мій список фаворитів. Склад, який буде працювати на заспокоєння, антибактеріальну дію, себорегулювати та чудово підійде для жирної або комбі шкрі. Також українське виробництво.

Зараз в мене на користуванні маска від Byphasse(зелена) - вона має охолоджуюючі властивості, себорегулює, має антибактеріальну дію, але не для чутливої шкіри. Бо має в собі скрабуючі частинки.


Яку б хотіли спробувати?