#showhowitwastomakeupclub

Мені зараз 23, тому різниця між фото буде невелика.

Взагалі найдавніше фото, яке я змогла знайти з макіяжем - це фото з шкільного альбому в 9 класі (у вишиванці).

Як правильно наносити тіні я тоді не знала, але ж хотілось. Тому просто пальцем😅

І звісно ж скористалась чорним олівцем для очей. Досі не розумію, як я собі в око не тицьнула 😂
На щастя не додумалась зробити смокі айс, тому на фото виглядає ще досить нормально. Трохи нанесла туш та блиск для губ, от і весь мій макіяж в той час. Про те, що можна підфарбувати брови, я чомусь тоді навіть не подумала.🤷‍♀️

Далі, мій макіяж у 20 років.
Університет - той час, коли потроху задумувалась про те, щоб навчитись дійсно робити макіяж, але все одно не ризикувала (тому що ручки з одного місця ростуть🤣) . Тому максимально натурально😇 Туш для вій, блиск для губ або нюдова помада і НАРЕШТІ олівець для брів (але світло коричневий, майже рижий 🤦‍♀️)

І звісно ніякої тональної основи🤫

2023 рік. 23 роки.

Основне досягнення - Я НАВЧИЛАСЬ МАЛЮВАТИ СТРІЛКИ🥳 Так, звісно не як майстер макіяжу, але так, щоб не соромно було вийти з дому (хоча, це займає в мене багато часу).

Губи дізнались про існування не тільки нюдових помад, але і рожевих та червоних 💋

І нарешті в моїй косметичці з’явились тональні основи та рум’яна☺

А от хайлайтером та контуром/скульптором я досі не користуюсь 🤷‍♀️

Загалом за весь цей час майже нічого не помінялось.

Мейк, як був так і залишається досить легким та натуральним 🤗