Latte Makeup, точніше Cappuccino

Ось так, вічна класика залітає у тренди. Не пам'ятаю, коли востаннє використовувала свої коричневі тіні... Відчуття, немов дістала із шафи дуже стару, але таке кохану сукню.

Мені дуже подобається тренд на натуральність, який надійно тримається на позиціях. Відчуття, що beauty-світ скинув всі налаштування до заводських після ейфорійних блискіток (які досі в моєму серці) та неонових підводок, а тепер знову потрошку нарощує оберти. Буквально дрібочку підведемо очі коричневим. Ні-ні, поки ще не смокі, фальстарт. 😂 Цікаво спостерігати за цим та переймати щось собі.

Тепер коротко про продукти, які використала:

Туш. У цієї красуні є окремий допис. https://club.makeup.com.ua/post/13689/

Помада. Використовую її більше як тінт, змішуючи з бальзамом, щоб мої бліді губи набували мінімального кольору. Бо вона досить рідка і зовсім не застигає на губах. З плюсів: легка та невідчутна, не жирна й не липка, суперкомфортна. Тут нанесла в повну силу, але варто щільно стиснути губи і на них з'явиться смужечка. Для фото — кайф, а бургери в ній їсти точно не підеш. Відтінок - 100.

Підводка. Golden hour не дав продемонструвати, що вона коричнева. Чудова алетранатива чорній на щодень. З коричневими підводками мої карі очі стають карі х2. Дуже зручна у нанесенні, тому, напевно, потішу себе такою і в чорному кольорі.

Олівець для брів. Одного дня замінила свій звичний олівчик від Eveline Cosmetics Brow Pencil на нього і ходжу щаслива.

Рум'яна, вони ж скульптор від Lamel (404). Приєднуюсь до усіх, хто співає їм оди, бо вони того варті. Ціна/якість/стійкість на 10/10/10.

Тональна основа. Найстійкіша з усіх, що я мала. Комусь важка, мені — найкомфортніша в світі. Точно варта окремого допису.

Продукти для цього looks

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (240)
Catrice Generation Matt Comfortable Liquid Lipstick
Всі відгуки (2)
Maybelline New York Hyper Easy
Всі відгуки (178)
Maybelline New York Colossal Curl Bounce
Всі відгуки (141)