Здається, що то було так давно, коли в руках тримаю цей альбом ... #showhowitwastomakeupclub

з 17 в 27

Мій макіяж за цей час суттєво не змінився. Хіба що тільки стала менше наносити тонального крему на лице. Бо вдалося покращити стан шкіри (пройшли сильні висипання) і замазувати прищі тонами косметики просто немає необхідності. Фон на фото майже теж не змінився, більшість фоток зроблені на роботі, а на одному місці я працюю вже 7 років.

Моя трансформація за цей час особливо проявляється в зачісці. У мене було все: довге волосся до поясу, чілка, каскад, каре. З часом почало з"являтися сиве волосся. І в цьому році, я вперше в житті, спробувала його фарбувати.

Найвдалішим за ці роки, у зміні зачісок, вважаю рішення відмовитися від чілки. Скільки часу я кожного ранку витрачала на вкладання чілки, це ж був жах. Моє волосся в"юнке. Дома вклала гарненько - порядок, тільки вийшла на вулицю - і вітер одним поривом звів нанівець мої старання. А, не дай бог, волога погода - та то взагалі абзац, чілка скручується, як їй заманеться, живе своїм життям. А чого вартують миття чілки окремо від решти волосся?! Дівчатка, які мали чілку, мене зрозуміють.

Короче, волосся - не зуби, відростуть. І з будь-якою зачіскою, головне - подобатися собі.

Зараз я відрощую волосся після каре, і фарбую його у колір "темний каштан".

Хоча, подивилась на фотки, і думаю, може знову зробити каре. Дівчата, як думаєте? Як мені краще?