#showhowitwastomakeupclub

Привіт-привіт!)

Ну, хіба я могла проігнорувати челендж який запустили прекрасні Strange Love та Хаiт Маргарита? Звісно ні)

Хочу трішечки розповісти про те як змінювався мій мейк та я сама.

Взагалі, косметика це моє кохання з раннього дитинства, але мені завжди подобалось не скільки сам процес нанесення макіяжу, скільки всі ті чарівні баночки та скляночки, мені просто подобалось вся ця бюті-індустрія.

Серйозно я почала фарбуватися в років 16, в основному це були стрілки, тональний, брови та хайлайтер. Всі інші етапи в макіяжі я чомусь ігнорувала. Впринципі, це все виглядало не погано але додавало мені років.

Потім наступила ера червоних губ. Я думаю на це повпливав популярний тоді норвежський серіал Скам і головна героїня Нура (хтось дивився?). На одній з фотокі ще можна побачити мене з каре).

Потім червона помада була захована в шухляду і я зрозуміла, що це зовсім не моя історія. Почала більше уваги приділяти макіяжу очей та тому як виглядає шкіра. Це ще припало на період коли тільки-но зʼявилися інста-фільтри та маски. І, щиро кажучи, фільтри мені зараз здаються вселенським злом. І я зараз говорю не про забавні маски в stories, а про фільтри, які згладжують шкіру, стирають з обличчя пори та почервоніння, зменшують щоки, збільшують губи. Після них важко сприймати справжню себе. На щастя я не сильно тим всім зловживала, але грішок такий все-таки був.

Моя любов до рожевого кольору звісно не оминула і макіяжі, рожеві тіні та стрілки це моє кохання досі.

Але найчастіше зараз на мені щось більш простіше, дуже подобається коли рівний тон обличчя, трішки румʼяшок, брови (вони все вирішують!) і довгі, виразні вії. І таки каре це теж не моя історія.

Ну, якось так, без екстриму та чогось кардинального, насправді)

Фотки виставились казнаяк, тому можете зіграти в гру, де яка фотка та на який період припадає😅