Для поцінувачів гурманіки Montale Sweet Vanilla

Ще один парфум від Montale, який чекав свого часу.

Вирішила я спробувати його влітку. Про себе думаю, чи з глузду з'їхала, чи що 🤦🏻‍♀️ Потім заспокоїла себе тим, що саме цього літа експериментую з парфумерією. Ношу те, що раніше навіть не думала носити у спеку. Тож, експеримент.

Отже, Sweet Vanilla. На старті маємо таку концентрацію кондитерської ванілі та абрикосового джему, що для мене відкрились алкогольними нотами якогось лікеру. Хвилин через 10 це буяння вгамовується і замість лікеру маю солодку, гурманську ваніль та шкурку абрикосу. Знаєте, коли прям носом втикаєшся в плід, та робиш вдих.

Я вважала, що у спеку це буде занадто. Та не дивлячись на те, що то Montale, аромат не грузить. В піраміди заявлено всього дві ноти - абрикос та ваніль. Так воно і звучить. Це солодко, голосно, шлейфово, все те що шукають у марки Montale. Ці дві ноти настільки переміщуються між собою, що на виході я можу не відразу відчути саме абрикос. Для мене це фруктовий джем з ванілью. Я вдячна за те, що тут нема османтуса, який часто кладуть в парфуми задля імітації персика та абрикосу. Бо мій мозок його дуже добре вихоплює, та не ведеться на цю гру. Тут же абрикос м'який та приємний. У спеку, години через 4 сидить вже близько до шкіри, але відчувається добре. Хоча коли дує вітер, розумієш, що шлейф нікуди не зник. Пробувала його взимку, якось не зайшов він мені. Абрикос я майже не відчувала, тільки ваніль.

Для мене це скоріш моноаромат. Із розділу позитивної гурманіки. Коли наносиш аромат і в тебе мимоволі з'являється посмішка на обличчі. Та більший об'єм я не хочу, бо такого роду аромати добре під настрій. Я не поцінувач саме їстівної гурманіки в парфумерії. Добре коли є, як ліки від хандри. Та не на постійній основі.

Пробували? Що скажете?

Продукти для цього looks

Montale Sweet Vanilla
Всі відгуки (4)
Montale Sweet Vanilla
Montale Sweet Vanilla
Всі відгуки (4)
Montale Sweet Vanilla Travel Edition
Всі відгуки (3)