#showhowitwastomakeupclub

Makeup Club, навіщо ви ще робите?) я майже просльозилася в моментах ностальгії, поки переглядала фото 5-и, 7-и, 10-річної давнини!

Почну з того, що мої брови з самого дитинства "покинули чат" (форми та кольору немає і вони ну дуууже рідкі, що їх майже не видно), тому у мене було полотно для фантазії, і малювала я ті брови, нажаль, по-різному!

Раніше я не любила яскраві макіяжі - мій максимум, це рівний тон обличчя, чіткі тонкі брови (які виглядали більше графічними лініями з уроку креслення), легкі сяючі тіні на очах та туш. Завжди додавала блиск для губ, бо експерименти з яскравою помадою були лише один раз, і на вулицю я так не вийшла, адже то для мене #ЗАНАДТОЯСКРАВО)😅

Мабуть через те, що яскраві макіяжі я не любила - я завжди робила акцент на своєму волоссі! Розпущені локони, чи романтичні хвилі, або ж високий хвіст - це завжди був безпрограшний варіант виглядати гарно! Я освітлювала волосся, фарбувалася потім в холодний темний, знову освітлювала та потім зрештою відпускала свій натуральний колір... А ще у фото додаю себе з чубчиком 10 років тому (авжеж, куди без чубчика, що підстрижений ніби під лінієчку)))

Зараз я продовжую освітлювати кінчики волосся (хоча мій рідний темний колір іноді так і манить повернутися до свого природнього амплуа). Я почала робити стрілки, фарбувати очі більш яскраво і перестала боятися насичених відтінків помад!

Так, в моменті я навіть скучила за собою 20-річною, але зараз я кайфую від себе замість того, щоб постійно "шукати себе" і макіяж дарує цю впевненість чи не найкраще!

Дівчата, що порадите - далі висвітлювати кінчики волосся чи повернутися в свій природній темний?)😁