#showhowitwastomakeupclub еволюція мого макіяжу за 14 років

Дуже цікава тема конкурсу цього разу, спасибі @Strange Love і мейк ап, за таку круту ідею, я знову поринула у старі часи, порівняння макіяжу нагнало на мене ще ту ностальгію.

Макіяж я любила завжди, напевне того я зараз і тут і взагалі з 2012 року час від часу пишу і оглядаю косметику)

У 16-17 років в мене був доволі простий, але насичений мейк, товста стрілочка підводкою Флормар або Голден Роуз, обожнювала також насичений олівець на міжвійковуму просторі і світлі губи з блиском чи помадою Оріфлейм (була тоді їх консультантом, які і багато хто у ті роки), тіні у мене були багатоярусні від Рубі Роуз, в тій палетці були і румяна і помади, танальний крем бажано дуже замазочний, оскільки акне мене тоді не просто мучило, а вбивало, у ванній в зеркалі кожен день я просто плакала, з цієї ж причини я любила чілку, тай не тільки з цієї, мені ще подобався такий стиль, щось нашкалт "емо", взагалі в підлітковий вік я була ще тим бунтарем і не найпростішим підлітком і такий стиль припав мені до душі практично до 18 років, прада саме в макіяжі і пірсингу,до волосся діло так і не дійшло.)

З 18 років у мені прокинулась жіночність в макіяжі, в хід уже пішли бронзер і хайлайтер, раніше я ж обожнювала максимально плоске обличчя, також зрозуміла, що яскравий відтінок помади теж може прикрашати, я полюбила смокі, але брови ще залишались мов ниточки.

21-24 роки, то період гламуру 😂 Я вже зовсім робила товстезні брови, просто обожнювала червону помаду Нуба 07 певний період була на мені через день) тай нюдові теж любила, особливо обвести більш темний олівцем по контуру, я вже тоді була справжнім помадний маніяком.

Накладні вії, коли не було нарощених я клеїла на вихід завжди, яскравий манікюр зі стразами, каблуки, ну стільки страждань, зазвичай тратила на збори біля 3-ох годин, як добре, що зараз стало простіше в цьому плані.

Із зачіскою експериментів практично не було, час від часу могла підтоновуватись в чорне.

В 25-30 років я нарешті заспокоїлась з бровами і цього разу вони в мене виглядають нормально, мені подруга вивела адекватну форму завдяки пудровому напиленню,і стало простіще з часом їх фарбувати, у внутрішньому кутку я перестала робити їх такими насиченими і геометричними. Також я спробувала робити макіяжі з якимись яскравими барвами, додати жовтого чи салатового як акцент в макіяж очей доволі прикольно і цікаво, при цьому спокійно можу вийти з доволі простим мейком десь на прогулянку, раніше ж навіть у магазин фарбувалась.

Щодо волосся, після того, як побачила декілька сивих волосків я перестала фарбуватись взагалі, мені захотілось насолоджуватись своїм рідним відтінком.

На останок скажу, що косметику і макіяж я любила завжди, але останнім часом набагато спокійніше ставлюсь до якихось недоліків, дуже круто, що зараз люди більше звертають увагу на комфорт, але мейк для мене слугує наче якимось антидепресантом, це швидше якісь творчі пориви, наче намалювати картину.)

Продукти для цього looks

Ruby Rose Deluxe Make Up Kit