#showhowitwastomakeupclub

Всім привіт! До останнього не збиралась приймати участь , але все ж таки наважилась в останній момент .😂 В мене звісно не так багато досвіду, щоб закріпити купу цікавих фото, але ділюсь тим, що маю.

Макіяжи я любила з дитинства. Більше за все потерпіла моя мама😂 у якої я завжди щось вишукувала, тестувала, вчилась. Мама взагалі дуже любить макіяжі и з самого дитинства я за нею пильнувала як вона саме та що там робить😁 Раніше я любила яскраві відтінки помади які мені зовсім не йшли(( темно бордо на мої маленькі губи виглядали мʼяко кажучи крінжово((Ще й далеко не з ідеальним контуром.😅 Але відчувала я завжди себе на всі 💯 😎😁 .

Окрема тема в моїй трансформації - це брови😆😆. Ну я не знаю ні однієї людини в якої не було крінжу з бровами)) Я носила будучи блондинкою вугільно-насичені темні брови 🫨🫨Я любила контраст. Постійно фарбувала їх здається олівцем..потім перейшла на тіні і звісно стало набагато краще це виглядати)) Через деякий час відростила їх доглядаючи та вже почала фарбувати сама фарбою і зробила норм форму. Зараз я раз в півроку можу сходити на брови підкоректувати форму, пофарбувати. А так або зовсім нічим не користуюсь або фарбую сама.

Історія з кольором волосся плачебна 🙄Я від природи світло русява була, з 12 років любила мелірування та згодом почала трохи підфарбовувати, але не всю довжину. Років в 17 вже мама мене фарбувала порошком і це дуже вбило моє волосся. Хоч я робила я це раз на півроку-рік, але блонд для мого тонкого від природи волосся - це справжнє вбивбство(( Тож буквально рік тому я почала поступово виходити з нього, і зараз я темний блондин(на фото колір тільки після фарбування пару днів) і намагаюсь відновити волосся.

Тож якось так :) Дякую, що дочитали до цього моменту 🙈🫶

P.S. доречі! на першому фото я навіть згадала точно що за помада. то була моя перша помада від Maybelline . який же вона мала аромат, і наскільки я не хотіла її відпускати 😍😄 це ностальгія відтінок #975 Divine Wine

Продукти для цього looks