Alexandre.J Rose Alba

Це сама незвична троянда, яку мені доводилося слухати!

Вітаю 👋

Я не поцінувач троянд і казала це не раз, та все одно тягнеться до них рука ) Вирішила спробувати Rose Alba саме через те, що відгуки були цікаві. І от що я маю сказати...

Подивіться на піраміду:

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Персик, Слива
Нота серця: Троянда, Чорний перець
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Деревинний акорд, Сандал

А теперь забудьте. Бо я майже нічого з цього не чую. Я саме тому роблю саме лукс, бо мені важко описати цей парфум. Я чую троянду у спеціях. Вона майже не солодка на мій ніс. І ця троянда не свіжа, а немов би прикопчена. Я навіть чую відголоски шкіри, яка тут не заявлена. Усе це звучить єдиною композицією, тому мені важко раскласти на ноти. Єдине що, тут є доволі активний мускус, та для мене це відносно терпляче.

Чудово бачу цей парфум також на ньому. Сама рідина дуже масна, тому наносити тільки на шкіру. Не можу сказати, що аромат прям грає, для мене його центральне звучання просліджується від початку до кінця. Стійкість гарна.

Цей парфум не потрапив в хотілки. Скоріш навпаки, мені його важко носити, він мене втомлює. Але він для мене поза межами категорій "хочу/не хочу", "подобається/не подобається". Бо це вихід із усього звичного, що я чула до цього. Це та ніша, з якою варто познайомитись хоча б для розширення ольфакторного досвіду. Бо воно того варте.

При нагоді не проходьте мимо, послухайте. Ви здивуєтесь, що троянда може бути такою ) І так, парфум стовідсотково східний.

Продукти для цього looks

Alexandre.J Rose Alba
Alexandre.J Rose Alba