💕 Нова порція ендорфінів 💕

Отримала нове замовлення,чимось вже користувалась,але більшість тут це нове для мене)Розпаковка без пана Кота не обійшлась.

  1. Крем для рук від Shelly.Все почалось з пробничка,який Makeup поклав у подарунок до попереднього замовлення.Крем тоді був з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте.Я вже писала про цю мініатюрку https://club.makeup.com.ua/post/15277/

Робивши це замовлення я обрала крем також від цього виробника,доречі виробник Український 💙💛.Крем вже тут у більшому об'ємі та з іншим ароматом.От стало цікаво,який буде аромат саме у цьому варіанті,я ще пам'ятаю з попереднього тестування цього крему у пробничку,що він гарно вбирається у шкіру.

2. Крем-гель для душу від Fresh Juice,також вже про нього писала,от бюджетно та вигідно,я беру в основному тільки великі об'ємі і вистачає надовго.В моєму топі це "Мандарин і авапуха" та "Маракуя і магнолія".Так і цього разу обрала "Мандарин і авапуха",аромат свіжий,має мандаринову кислинку.Допис писала про цей аромат https://club.makeup.com.ua/post/8498/

3. Пилка для нігтв від Kodi 100/180,мені зручно робити манікюр пилочками у вигляді
"півмісяця",саме в такому варіанті зручно тримати у руці.Kodi користуюсь вже не
вперше,тому якщо є у наявності то обираю завжди їх.

4. Шампуні Tresemme,багато про них чула,хотіла спробувати,але руки не доходили.Для замовлення обрала зволожуючий та відновлюючий шампунь,у планах написати відгук про кожний,а потім зробити порівняння між двома шампунями.

5. Маска для шкіри голови з чайним деревом,беру її не вперше,саме пробник.Тоді залишились лише позитивні враження від неї,хоча аромат може і не всім сподобатись,замовила щоб написати про неї окремий допис.

6. Серветка від Kodi з ензимним пілінгом.Придбала одну на пробу,хоча її можно розрізати і використати далеко не один раз.Дізналась про цю серветку від alena.rosee

Серветка зацікавила та й коштує дуже бюджетно,тому буду тестувати.

7. Консилер від Evelline,обрала у номері Light,бо маю світлу шкіру.

8. Хайлайтер від Lamel,от радує мене цей виробник.Від них в мене є рум'яна у двох кольорах,тож один використовую як скульптор,а інший як рум'яна.Тому в косметичці вже така собі "тусовка організувалась")

9. Зубна паста,обирала між цією,яку обрала по факту та між персиковою по кольору.Обрала зелену,бо маю чутливі ясна,призначення пасти "Лікувальна",мені підходить,ось тому і вона,купую її вперше,у майбутньому планую все ж таки прикупити і персикову.

10. До зубної пасти поклали зубну бамбукову щітку,вона візуально дуже естетично гарно виглядає.Простестую цю парочку(паста+щітка) в одному дописі.

11. Конфеті для дизайну нігтів,тут все просто,ну ось вони були мені треба))))

Взяла для декору)

Ось така розпаковка вийшла)