Маленькі подаруночки до Дня народження

Пройшов мій, (не буду казати який), День нарождення, а я ділюся з вами частиною beauty подарунків.

Не знаєш, що подарувати подружці на свято - даруй Rituals! Особисто я, обожнюю їх продукцію для тіла - це найкраще що є! Мої запаси вже закінчуються, тому у wish list були ці дві позиції:

  • Скраб для тіла. Люблю відчуття зволоження після використання, а ще від приємно холодить шкіру.
  • Крем для тіла. Живильний крем з оліямиі мигдаля, соняшника і навіть медом. Дуже густий, круто насичує шкіру. Запах дорогий і не примітивний.

Про ці аромати навіть і казати нічого не потрібно. Хоч в парфумах я таке не дуже полюбляю, але для релаксу в душі аромат індійської троянди і солодкого мигдалю - це кайф🥰

Пробувала ще mehr та sakura, але ayurveda найбільше сподобався.

  • Trussardi Donna. Це мій другий флакон. Композиція розкривається освіжаючим коктейлем соковитих фруктів, лимона та терпкого екзотичного плоду юзу. Серце парфуму Donna Trussardi 2011 випромінює ніжний аромат квіток апельсинового дерева, медову насолоду жасмину та розкішний аромат лотоса. Крізь ванільну серпанок шлейфу проступає теплий деревний акорд сандалового дерева, смолиста гіркота листа почув і терпкість віргінського кедра.

Такий легкий, ніжний і дуже жіночій. Люблю такі свіжі квіткові аромати без набридливого шлейфу. цитрусів тут майже не чую, проте чітко чую жасмін.

Продукти для цього looks

Скраб для тіла
Живильний крем для тіла
Trussardi Donna Trussardi 2011