Знайомлюсь ближче з нашим українським 💙💛

Періодично експериментую і замовляю: мініатюрки, повнорозмірні парфумерні композиції  без попереднього затесту, лише за нотами. Цього разу вирішила взяти три пробні зразки Landor і сформувала парфумерну гіпотезу, яка полягала ось в чому.

Найбільше мені мали сподобатися Landor Mysterious Garden Spring, на другому місці за приємними мені нотами Landor Soul Portal Euphoria і просто заради інтересу на останньому Landor Sandorine.

Для розуміння, ось ноти заявлені виробником:

Landor Mysterious Garden Spring
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Лимон, Пачулі, Чорниця
Нота серця: Зелений чай, Османтус, Персик
Кінцева нота: Амбра, Кедр, Мускус, Сандал

Landor Soul Portal Euphoria
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Айва, Грейпфрут
Нота серця: Гіацинт, Жасмин
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Кедр, Мускус

Landor Sandorine
Тип аромату: квіткові, свіжі, цитрусові
Початкова нота: Лайм, Мандарин, Солодкий горошок
Нота серця: Гарденія, Орхідея
Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Сандалове дерево

А тепер ділюся враженням.

З першим місцем я вгадала - Landor Mysterious Garden Spring, вони мені дуже схожі на Lanvin Eclat D`Arpege, а це моє перше парфумерне кохання. Тільки у версії Landor свіжіше звучання, а Eclat солодше і "бузковіше".

З другим і третім місцем виявилося не все так однозначно.

Landor Soul Portal Euphoria на початку має якусь різку ноту, можливо це так айва мені не подобається, яка трохи спрощує аромат. А от далі він стає все цікавішим - терпким та гіркуватим, потім поступово теплішає і стає ще цікавішим, благородним.

Landor Sandorine спочатку він мені здався гучним свіжим та життєрадісним і для літньої пори здається прекрасним варіантом, але досить швидко запал згасає і залишається далеке відлуння солодкого горошку, ваніль та мускус.

І вийшло так, що Landor Soul Portal Euphoria не подобається мені початкова нота, а розкривається гарно, а Landor Sandorine спочатку вау, а потім зовсім не моє.

Цікавий досвід, дякую Landor 😊

Продукти для цього looks

Всі відгуки (2)
Всі відгуки (2)
Всі відгуки (3)
Всі відгуки (6)
Landor Sandorine
Всі відгуки (2)