Тонік, який чудово працює з моїми закритими комедонами

Відгук трохи з запізненням, тонік в мене вже давно закінчився та вже встигли утворитися нові закриті комедони, але в іншому місці. Бо в мене до них шалена схильтність. Але зараз не про це.

Гілколева кислота має найменшу молекулу та глибоко проникає, працює з пігментацією та віковими змінами, а також з комедонами без запалень. Взагалі моїй шкірі було не рекомендовано її використовувати, бо в мене є схильність до куперозу, а гліколева кислота через свою глибоку проникність могла травмувати судини ще більше. Але я ризикнула, моя шкіра на цей тонік добре відреагувала.

Поступово виходили закриті комедони, сильно великими та болючими запальними елементами, але я пережила цей період. Період чистки в мене він неї був десь місяць. І з часом стан шкіри покращувався та покращувався, було все добре.

До того моменту поки я не вирішила спробувати гідрофілку від Rituals, це була моя найбільша помилка. Знову з'явилися поодинокі закриті комедони на лобі та щоках, вже менше ніж першого разу та купа дрібних на підборідді. До гліколевої кислоти поки повертатися не хочу, тому працюю зараз з ними за допомогою саліцилової кислоти та ретинолу, довго і нудно. Не швидко йде цей процес, але хочу спробувати ще такий метод.

Фото, які знайшла з того поріоду залишила вище ( перші 2 фото 8.04.2022, далі 14.04.2022 та останні два це вже 05.10.2022)

Ось така вийшла міні історія про мою шкіру.

Продукти для цього looks

Оновлювальний тонік з гліколевой кислотою 7%
Всі відгуки (14)