1
/3
Eveline Cosmetics Flower Garden 🌸
Сьогодні пішла попробувати квіткову колекцію від Евелін 🌸
Тестера були ще нові, тому пробувати було приємно ☺️😁
В колекцію входить :
1 . Сяюча пудра
2. Кремові тіні-основа для очей
3. Блиск для губ
4. Помада класична в стику
Пакування приємне, якісне. Пластик не хливкий, квіточки гарненькі )
*попередній допис було заблоковано, з милою дівчиною по листуванні, зрозуміла чому, тому виправляю помилочку і знову додаю допис заради свотчів , які можуть бути комусь корисними*
То ж мої враження від першого тестування :
- Пудра мені нереально сподобалась, вона має дрібний помол, наче звичайна пудра, але на шкірі побить цікавий ефект , це і блюр, і сяяння, і вирівнювання шкіри! Дуже схоже на пудру Белл Ананас , трошки схоже на метеорити компакти, думаю собі придбати ✨
- Тіні кремові. Як і всі кремові тіні можна використовувати і соло, і як основу , і комбінувати. Відтінки 2 і 3. 2 відтінок це звичайне золото, полупрозорі, можна наслаювати. А ось 3 відтінок - матовий крем, як тауп какао, дуже гарні, такий благородний відтінок!
- Блиск для губ - класичний густий блиск, відтінки класичні , але сподобався 01. Має приємний аромат цукерок 🍭 Досить глянцевий , аплікатор зручний)
- Класична помада - має цукерочний аромат , досить приємна, вона кремова , але при легкому натисканні має полупрозорий фініш. Відтінки на фото підписані як 1 і 3. Відтінок 2 тестеру не було - він рижеватий.
Більше всього мені сподобалась пудра та тіні в відтінку 3, інші продукти також достойні , та в мене багато нових продуктів для губ, тому їх поки брати не буду )) а ось пудру точно хочу ✨
Колекція вийшла цікавою 🌸
А що вам сподобалось ? 💐
01 вересня, 2023
Коментарі (0)