L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C #testmakeupclub

Не дарма я пишу… дякую MakeUp, що оцінили мої старання🤍

Такий яскравий, соковитий бокс сьогодні отримала. В мене дуже високі очікування. Все протестую і обов‘язково зроблю висновок.

____________________________________________

Що ми маємо:

Очищувальна пінка для обличчя L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C + Salicylic Acid Cleanser для чутливої шкіри

Вітамін C нейтралізує вільні радикали та захищає шкіру від шкідливого впливу довкілля, повертає їй природне сяяння. Саліцилова кислота м’яко відлущує ороговілі клітини, звужує розширені пори, вирівнює мікрорельєф. Засіб робить шкіру ніжною та гладенькою, дарує відчуття свіжості та комфорту.

Сироватка для обличчя L'Oreal Paris Revitalift Clinical 12% Vitamin C Serum

Засіб ефективно бореться з першими ознаками старіння шкіри, звужує розширені пори, розгладжує тонкі лінії і дрібні зморшки, вирівнює тон. Також він запобігає негативній дії окислювального стресу, повертає шкірі здоровий вигляд і природне сяяння. Вітамін C нейтралізує вільні радикали та захищає шкіру від шкідливого впливу довкілля. Вітамін E освітлює пігментні плями, саліцилова кислота відлущує ороговілі клітини, а гіалуронова кислота глибоко зволожує.

Захисний флюїд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid, SPF 50+

Засіб містить вітамін C, який захищає шкіру від фотостаріння, дії вільних радикалів та інших шкідливих чинників довкілля, надає їй природного сяяння. Вітамін E посилює антиоксидантну дію. Гліцерин і гіалуронова кислота підтримує водний баланс. Продукт запобігає появі пігментних плям і зморшок, вирівнює тон і поліпшує текстуру шкіри, зберігаючи її природну красу.

Тканинна маска для надання сяяння шкірі обличчя L'Oreal Paris Revitalift Clinical

Маска містить саліцилову кислоту та вітамін С. Вона звужує пори, розгладжує дрібні зморшки, глибоко зволожує шкіру та вирівнює тон.