✨BRELIL | Однофазні рідкі кристали - чесний відгук🙃

Доброго вечора, дівчатка! Перед початком огляду хочу подякувати за актив під минулим постом, дякую що лишаєтеся зі мною🫂.

Однофазні рідкі кристали від brelil - цей засіб позиціонує себе як засіб професійного сегменту і обіцяє нам відновити, покращити вигляд волосся та позбавити посічених кінчиків.

Я вже встигла затестити цей засіб, та готова поділитися враженнями.

Засіб дійсно непоганий, ефект на волоссі трохи помітний, навіть після першого використання. В складі має олію насіння льону та поверхнево-активні речовини, активи та силікони(склад прикріпила на останньому фото). Склад непоганий, враховуючи ціну. Речовини які містить у собі продукт зроблять волосся більш зволоженим, здоровішим на вигляд, але памʼятайте що жоден засіб не зможе "зростити" чи "склеїти" кінчики вашого волосся, тут допожуть тільки ножиці. Щоб мати доглянуте та здорове волосся потрібно працювати комплексно і обовʼязково обирати правильний догляд як для довжини, так і для шкіри голови, а також не нехтувати своїм здоровʼям.

Підводячи підсумки, хочу сказати що я не експерт, але як користувач можу радити цей продук як допоміжний у догляді за волоссям. Також раджу добре його змивати при наступному митті волосся, так як він містить силікони, які хоч і створюють плівку, яка утримує вологу та захищає волосся, також можуть погано вплинути на нього при неправильному використанні, накопичуючись на пасмах та перешкоджаючи нормальному живленню, що неодмінно вплине на його зовнішній вигляд у майбутньому.

Сподіваюсь, цей відгук був корисним для вас, дякую що були зі мною, мирного неба над головою та до наступних зустрічей😊💖.

Продукти для цього looks

Однофазні рідкі кристали