Засоби, які я хочу придбати в повному розмірі

Сьогодні поговоримо про корейську косметику, яка запала в душу після тестування в пробнику. Тепер хочу собі повнорозмірну баночку)

Перше про що поговоримо - гель з 67% соку з листя барбадоського алое, екстрактом ромашки, екстрактом огірка та екстрактом прополісу.

Чудово відновлює, заспокоює роздратовану шкіру, регенерує та зволожуватє. Легка текстура, яка підійде всім типам шкіри. Також цей засіб можна викристовувати, як SOS засіб при опіках. Та може знадобитися для всієї родини.

Далі мега легкий, флюїдний СПФ, який дуже шивидко поглинається та не залишає жирного блиску на шкірі. Вже писала про нього (https://club.makeup.com.ua/looks/14156/) на теплу пору це топ!!

І тепер переходимо до мого улюбленого корейського бренду, він прям вкраб моє сердеко своїми текстурами та трав'яними ароматами, я таке дуже обожнюю.

Почнемо з демакіяжу. Їхня олійка дуже круто емульгується та не залишає жирності на шкірі, моя шкіра на неї добре відреагувала, на відміну від Ralance. По текстурі та запаху вона мені нагадала гідрофілку від skiin1004 та від Dr.Ceuracle, але тут переміг об'єм!

Гель для вмивання, в складі м'які ПАВ, максимально бережно очищує шкіру та буде працювати з рельєфом, бо в складі є саліцилова, лимонна кислоти та екстракт квіллайї.

Трошки дорожча альтернатива гелю Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser або Purito Defence Barrier Ph Cleanser, але ними я вже встигла покористуватися. Тепер хочеться, щось новеньке)

І крем на фото в пробнику їхній інтенсивно зволожуючий і саме він для моєї жирної шкіри не дуже зайшов на відміну від заспокійливого крем-гелю з пантенолом, який в мене вже був в повному розмірі і я його точно повторю. Він має легку текстру, яка дуже швидко поглинається і залишає дуже комфорний фініш на шкірі. Якщо у вас жирна шкіра і ви любите легкі текстури, то зверніть увагу.

На цьому все з мого beauty wish list, діліться своїми буду рада почитати та порефлексувати про різні beauty штучки.

Всім дякую за увагу!