MFK Baccarat Rouge 540. Здається, карти бажань працюють 😂 (А ще поговоримо про підробки)

Дівчата, буквально тиждень тому я написала пост https://club.makeup.com.ua/post/17636/, і от я вже тримаю в руках перший флакончик. Реально, я не думала, що вона може в мене так швидко з'явитися. Девочьки, записуємся на марафон бажань, ловимо високі вібраціїї, повилаємо запроси у Всесвіт 🤣🤣🤣

Про сам аромат я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/10296/.

Зараз свій флакон я відстоюю, бо аромат трошки не такий, який я пам'ятаю по відливанту, тож сподіваюсь це він так себе поводить "з дороги", та і зараз досить спекотно, а я носила його в холодну пору. Тоді він був мені яскраво солодкий, а зараз наче трошки свіжий і більш деревинний. Тож сподіваюсь це просто тимчасово. Бо я дуже (ДУЖЕ) параноїк/невротик, і мені відразу здається шо мабуть десь мене надурили.

Тож я передивилася купу відео з порівняннями оригіналів з підробками і просто розпаковок парфуму. І тепер пункти, на які треба звертати увагу:

1) Шрифт на коробці та флаконі. Зверніть увагу на букву "j" на фото. Якщо побачите літеру, яка має хвостик-гачок знизу, то це 100% підробка. Шрифт на коробці трошки об'ємний, як вибитий, а не плаский

2) Зніміть розпилювач і подивіться на "піптик")) Він повинен бути трошки як парасолька, а не звичайний

3) Навколо цього "піптика" все повністю з пластику, до країв

4) На дні, там де вказано об'єм в унціях, дробна частина відділена крапкою у виді прямокутника. Якщо крапка кругла - це поганий знак.

5) Язичок, за який можна потягнути внутрішню коробку має символ, схожий на "Ж". Якщо тат написано Kurkdjian, то це підробка

6) Ковпачок. Він важкий, має відтиск "Ж" і зовні, і зсередини.

7) Батч-код на коробці співпадає з батч-кодом на дні флакону. Також код знаходить на сервісах перевірки.

8) І те, через що я спочатку насторожилася - в статтях було сказано, що всередені є вкладиш-книжечка, а у мене її не було. Але передивившись купу відео з розпаковками, я побачила, що останній час цих книжечок в оригіналі може не бути (відео за останні рік-півтора без книжечок), і навпаки, вони трапляються в підробках теж. Тож я трошки розслабилась))

Мені здається, що звісно всі фейки різні, та може не обов'язково буде такий список ознак, але це ті, що є найчастішими. Будьте обережні!)

Всім виповнення бажаннь!

Продукти для цього looks