Бьті-бокс для чоловіка 😂😂😂

Як завжди, я почала питати: шо тобі треба. Частіше за все, він просить гелі для душу, ліки та солодощі. Але на цей раз, я була здивованна. Мене попросили КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ. Я розумію, у багатьох з вас чоловіки залюбки таким користуються, але мій маститься кремом від засмаги тільки після того як він стає схожим на суцільну червону масу.

Що ж, як виявилось, по відгукам - лосьйон для прискорення росту його прекрасної бороди - сушить шкіру обличчя.

  • Ziaja Cucumber Face Cream - звичайний крем для жирної шкіри обличчя ( в нього як раз жирна) , яке буде як раз середнього зволоження як він і просив.
  • CeraVe Moisturising Lotion - два пробники, на випадок якщо шкіра перетвориться в пустелю Сахару. Як зрозуміла, то це супер зволожуючий засіб, а у вигляді пробника ще й зручно, якщо не знадобиться.
  • Joko Blend Washing Foam - ну тут я вже вирішила його вмовити на очищення шкіри. Попросив щось просте, щоб одразу вимити обличчя і все. Задля такого , мабуть, і існує подібна форма засобів. Дійсно, пінка - найлегший спосіб очищення обличчя і тому йому повинно сподобатись. Так, я берігла її для себе, але так і бути, вишлю йому)))
  • Eveline Cosmetics Argan Oil Sos Passion Chocolate - тут сам винен. Постійно розповідає про свої кроваві і сухі губи. Бабуся моя каже "Аліна, йому перед хлопцями буде не зручно" , але краще намастити губи, а ніж жалітися на те, що сміятися больно. Як добре що я завжди беру ці бальзами про запас. З ароматом шоколаду - повинна сподобатись))

Поки це все замовлення від чоловіка, яке дуже сильно підняло настрій мені))