Догляд за волоссям

  1. Кератиновий безсульфатний шампунь La'dor. Єдиний шампунь, який після тривалого використання не викликає в мене свербіж і лупу. Чудово вимиває . Не містить сульфатів, які здатні накопичуватися, пошкоджуючи структуру волосся.
  2. Відновлюючий шампунь з кератином Inebrya Ice Cream Keratin. Ось цей взяла на заміну і щось поки не дуже з ним склалося, ще трохи потестую і напишу повний відгук.
  3. Зволожувальний кондиціонер для волосся Tresemme. Єдиний кондиціонер з масмаркету, який я повторюю. Приємно пахне. Непогано зволожує, волосся після нього м‘якеньке і чудово розчісується.
  4. Маска для волосся ефект за 8 секунд. Рожева- салонний ефект, зелена - для пошкодженого волосся. Люблю обидві, зелена, як на мене, трохи сильніша. Волосся дійсно як після салону, гладеньке і блискуче. Єдине - не радять використовувати на постійній основі, тому чергую з іншими засобами. Коли потрібен ВАУ ефект.
  5. Паста профілактична проти лупи 1%. Вертаюся до неї вдруге в надії, що хоч чимось допоможе. Вперше не пройшла нормально курс. У використанні зручна. Дууже бюджетно.