Порожні баночки

1. Кератиновий безсульфатний шампунь La'dore

На днях писала про нього допис. Дуже мені сподобався і ідеально підійшов моєму вибагливому волоссю. Маю ще в маленькому об‘ємі. Хочу спробувати їх зволожуючий шампунь, а до цього обов‘язково буду повертатися. https://club.makeup.com.ua/post/18524/

2. Пінка для душу Bilou

Подобається мені такий формат, але запахи занадто набридають зараз… Звичайні фруктові, як на мене, занадто хімозні, ці лімітовані - трохи цікавіші. Дуже зручна у використанні, добре очищує. Мені вистачає десь на 1.5 місяці.

Можливо пізніше знов повернуся до них, але зараз хочу пошукати цікавіші аромати.

3. Дезодорант-спрей Bilou

Спочатку він мені подобався, дійсно круто тримає цілий день. Купляла його у відпустку на море, показав себе добре. Потім помітила один нюанс: пахви дійсно сухенькі, але під кінець робочого дня з‘являється дуже сильний запах. Не знаю, як це працює, але як є так є. І ще він дуже задушливий, якщо розпилювати у маленькій ванній кімнаті - вмерти можна😅 хоч це легший аромат.

Навіть не використала до кінця… Зараз у пошуках чогось дієвого, вірю в силу makeup і чекає ваші поради🤍

4. Зубна паста Sensitive з амінфторидом для чутливих зубів Elmex

Чудова паста, брала вперше і тепер замовила ще помаранчеву від карієсу. Добре піниться, добре очищує, нейтральний смак (не термоядерна м‘ята). Зуби періодами реагують на холодне, зараз цього не помітила. Приємна ціна, часто буває на знижках.

5. Зволожувальний сонцезахисний крем з рослинним скваланом SPF 50+ PA++++ Needly

Чудовий сонцезахист, писала про нього допис.

Легенька текстура, не вибілює. На стабільних хімічних фільтрах. До складу входить веганський сквалан із цукрової тростини, який допомагає позбавитися сухості, пом’якшує і не забиває пори.

Мені чудово підійшов, однозначно буду вертатися до нього. Зараз взяла собі Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun SPF50+ PA++++ просто бо люблю пробувати щось новеньке. https://club.makeup.com.ua/post/18502/

6. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+

Це просто паличка-виручалочка на всі випадки життя. Маленького об‘єму вистачило на 8 місяців. Використовую і на обличчя для відновлення після ретинолу, і на подразнення, і на лущення, і чоловіку на алергічний висип. Дуже щільний, тому потрібна маленька горошинка. Можна використовувати маленьким дітям, тому задумовуюся придбати у великому об‘ємі для всієї сім‘ї.

7. Rituals The Ritual of Ayurveda Body Scrub

Обожнюю цю лінійку рітуалс, скраб, напевно найулюбленіший. Досить абразивний, гарно скрабує і холодить. Шкіра дуже м‘якенька, лишає після себе маслянийстий слід, я таке люблю. Поки єдиний скраб, після якого мені не хочеться намаститися кремом.

Запах тримається близько до тіла десь до 3-ох годин. Він дуже дорогий і цікавий (хоч в парфумах я таке не дуже полюбляю, але для душу це 🔝).

Вже маю нову баночку

8.Rituals The Ritual of Ayurveda Balancing Body Cream

Про запах повторюватися не буду, до речі, на тілі він розкривається трохи не так, як в банці. Дуже щільний, схожий на батер. Добре розподіляється, шкіра ще довго зволожена і м‘якенька. Вже маю у великому об‘ємі.