Річниця з Makeup! ❤️

Сьогодні рівно 7 років з дня, коли я вперше зробила замовлення на Мейкапі! Воно було, скажімо, пробним, і аааажж на суму 166 грн. Тоді я замовила зубну пасту LG з ультрабілими гранулами та 650мл шампунь проти лупи від Revlon, в блакитній баночці. Досі пригадую, що це був пункт видачі в Епіцентрі, де я отримала свою коробочку з надписом Makeup. Beauty without limits.

І так понеслось, що в мене в один час була навіть традиція: зі стипендії щось собі замовити цікавеньке 😛 Також була смішна манія замовляти на заокруглену суму: 500 грн, 750 грн, 1200 грн до прикладу 🤪👀 Добирала різні пробники, серветки, мило, пилочки та інше)))

І ось на 7 річницю у мене таке скромненьке замовлення: шампунчик українського бренду Scalp (перший в моїй ванній колекції), нішева краплинка від Juliette Has a Gun - Vanilla Vibes (взагалі як на мене у Джульєтти багато чудових композицій!) та три мініатюрки від Mermade - Our Summer, Cashmere i Night in Paris. Оце вже маю знову цілу колекцію на занюхи! Ну а в подарунок я собі обрала марсаловий шоппер - ну дуже я люблю свої старенькі у синьому та чорному кольорі 🖤💙

Продукти для цього looks

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes
Всі відгуки (15)
Mermade Our Summer
Всі відгуки (14)
Mermade Cashmere
Всі відгуки (9)
Mermade Night In Paris
Всі відгуки (17)