Мій догляд за волоссям

Це всі засоби, які зараз в мене є в догялді за волоссям.

1.Шампунь-кондіционер 2-в-1 Amway Satinique 2 in 1 Shampoo & Conditioner купу років повертаюся до нього. Amway Satinique Smooth Moisture Shampoo раніше, ще пробувала цей, при звичайному пористому волоссю, схильному до пушистості він розгладжує. Але після кератину повернулася знову до 1. Він звичайний, добре очищує, не має яскраво вираженого запаху, не пересушує шкіру голови.

2.Еsthetic House CP-1 Head Spa Scalp Scaler 1-2 рази на тиждень, ао відчуттям роблю скраб. Але попередній мій від Dr. FORHAIR подобався мені більше, бо цей іноді погано вимивається зі шкіри.

3. Олійна маска для волосся з високою пористістю Eveline Cosmetics Hair 2 Love, це топ! Побачила її тут в когось в клубі і вирішила спробувати. Спочатку аромат видавався різким та специфічним, а згодом до нього звикла. Після цієї маски волосся таке галдесеньке та пахуче, обожнюю. Особливо коли потримати 30 хвилин.

4.Відновлювальний крем для волосся з маслом ши холодного віджиму Rated Green Real Shea Cold Pressed Shea Butter Protein Recharging Leave-in Treatment - далі сушка, використовує цей термозахит майже рік, мініатюра ще не закінчилася, економно. Але чи він щось робить, я так і не помітила, просто використовую.

5. А на завершення в мене по настрою олійка або 1 із 2 від Сhi або від Balea. Перші 2 люблю більше, в них крутий запах, бо від Balea звичайна, вау ефекту не помітила.

Користувалися чимось з фото? Які фаворити у вас у догляді за волоссям?

Продукти для цього looks

Незмивна сироватка-шовк для волосся
Шампунь-кондіционер 2-в-1