Бюті покупки коли тобі 30 +

В цей раз не було бажання купляти усілякі яскраві жіночі штучки. Напевне, з настанням осені просто хочеться комфорту і розслабленості. Тим паче після більш менш спокійного літа, я в напружені очікую осінні обстріли (

Бішофіт - засіб для прийняття ван. У його складі є магній завдяки цьому він допомагає покращити нервову і серцеву системи. Має приємний аромат хвої. Літру концентрату приблизно вистачить на 10 ван, якщо використовувати по 100 мл. Рекомендують пройти це курсом в 12 ван з концентрацією у 100-150 мл. Напевне доведеться докупити ще одну дозу.

Мочалка - Я користуюся мочалками дуже рідко, стараюся знайти з люфи. Але вговорити свою сім'ю перейти на розумне споживання - це ще той тяжкий квест. Мої рідні кажуть що у цієї є великі переваги: вона велика, об'ємна м'якенька і дешева - люфа ж повна протилежність (

Дігтярне мило - Мене зовсім не смущає запах березового дьогтю, він пахне приємно і природно. Це мило я взяла для заспокоєння шкіри в місцях, де у мене найчастіше алергія. Подивимося чи від нього буде якась користь. До цього мій чоловік користувався цієї ж фірми шампунем, ефект мені сподобався.

Зубна паста - Я вже брала цю зубну пасту по акції та повторила цю покупку знову. До будь-якої пасти в подарунок йшла чудова зубна щітка. Чому чудова - бо я її вже протестила і готова поділитися своїми враженнями в використані її. )

Якщо ви знаєте якісь поради як змусити своїх рідних полюбити підхід "розумного споживання" напишіть в коментарях.