1
/1
Сироватка та крем-гель Estee Lauder Advanced Night Repair
Мультифункціональна відновлююча сироватка Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex
Давно хотіла спробувати цю культову сироватку. Але, на жаль, вона мене не вразила.
Текстура сироватки дуже легка і швидко вбирається в шкіру без залишків жирності чи липкості. Після неї обов'язково потрібно нанести крем, так як навіть моїй нормальній шкірі не вистачило живлення. Основні властивості сироватки - відновлення під час сну, але ніякого ефекту я особисто не відчула.
Мультифункціональний гель-крем для шкіри навколо очей Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme
А ось цей продукт, навпаки, дуже мене вразив і став для мене справжньою знахідкою в догляді за шкірою навколо очей.
Гель-крем має легку, освіжаючу текстуру, яка, як і сироватка, дуже швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирності чи липкості, але при цьому я не відчула стягнутості під очима. Це робить його ідеальним вибором для нічного використання. Також цей гель-крем не викликає подразнень чи алергічних реакцій. Я боялась, що вранці прокинусь з припухлістю після такого зволоження, але ні, все ок.
Засіб заслуговує на похвалу. Він ефективно зменшує видимість темних кіл під очима і набряків, роблячи мій погляд більш яскравим і свіжим. Після регулярного використання протягом декількох тижнів, я помітила, що шкіра навколо очей стала більш еластичною та гладкою. Мені також подобається, що цей гель-крем містить антиоксиданти та інгредієнти, які допомагають захищати шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища.
15 вересня, 2023
Продукти для цього looks
Мультифункціональна відновлююча сироватка
Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex
121
2972 ₴
Мультифункціональний гель-крем для шкіри навколо очей
Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme
20
1802 ₴
Коментарі (0)