Розпаковка) Нове придбання зі старими звичками))

Найголовніше у цьому замовленні - одноразові душі🙈 з огляду на минулий опалювальний сезон, коли воду /світло вимикали не лише за графіком, а й поза ним, то я вирішила купити кілька пакетів "польових душів". Різні виробники, різні формати. не знаю який краще, тому взяла всього по трохи.

На заміну закінчившимся продуктам - взяла ті самі) лосьйон для підготовки шкіри до пілінгу від cocos - мій musthave. Він і по прямому призначенню діє, і для боротьби з небажаними гостями (прищами, запаленнями) справляється + крем для боротьби з вистпами, вуграми від biotrade. Ополіскувач від Elmex - для всіх : і дорослий, і дітей. Він не пече (як більшість інших ополіскувачів), захищає та освіжає.

а далі нове: взагалі під впливом акцій та ностальгії куплене🤣

у доньки закінчився шампунь - для неї Syoss. Таким ще не користувались. Тому спробуєм, чи дійсно він надасть моїм блондинистій мавці обʼєм ))

також для неї засіб проти обкушування нігтів від Мавала... так, в неї є така проблема.. подивимось, чи допоможе...

гель для душу Dallas та шампунь Wash&go - то просто від назв кинуло в дитинство і я купила це чоловіку😅 я вже обнюхала - запах і вид норм))) побачим що він скаже після застосування)))