1
/1
#ніколитакнеробіть Мій невдалий досвід в підтримку Швець Карини❤️
Завжди читайте спосіб застосування! Не просто читайте , а чітко слідуйте інструкції . Ніколи не робіть моїх помилок !
Б'юті сфера наразі ну дуууууже розвинена. І маючи відкритий доступ до усілякої інформації, безліч салонних процедур стали домашньою рутиною.
Наприклад, чистка обличчя...
Я раніше і уявити не могла , що з'явиться такий чудо апарат , який за допомогою вакууму допоможе мені зекономити на походах до косметолога і в домашніх умовах впоратися з чорними цятками на обличчі та іншими забрудненнями.
І ось цей день настав !
Я отримую цей вакуумний чудо гаджет від Xiaomi ввечері , завтра мені на День Народження до подруги .
Я в час ночі вирішую спробувати нове придбання, на сухе , нерозпарене попередньо обличчя ! В цілому я знаю , що це за штука і як вона працює. Але моя цікавість навіть не дозволила розгледіти насадки... Увімкнула і погнала . Так ! Він працює ! А ще й насадка трохи збільшує і я прям бачу весь процес ,що там відбувається , то так цікаво було, що навіть бачачи, що моя шкіра в якийсь момент стає багряною - мене це не зупинило. Я вирішила ще підборіддя "почистити" ... 😮💨
Треш контент ! Хвилин через 5 я зловила себе на думці, що, мабуть, так не має бути...😱
Короче , на День Народження я не пішла , а ці страшні гематоми трималися 5 днів на моєму обличчі 🥴
19 вересня, 2023
Коментарі (0)