Перше враження від Dr.Blanc

Цю покупку можна сміливо віднести до рубрики "придбала під впливом спільноти". Посилочка тільки-но прийшла, тому звичайно, повноцінний відгук я поки не надам, але поділитися першими враженнями хочу.

Я бачила пости про Dr.Blanc і захотіла спробувати. Акція, що зараз проходить, не лишила мені вибору🙈. Купуєш продукцію на 200 грн і щітка у подарунок. Щітка досить м'яка, бамбукова, в роботі перевірю пізніше)

Пост обов'язково буде через тиждень чи два, бо хочу скласти повну картину, але поки хочу сказати, що це так гарно. Прям хочеться поставити на поличці у ванній. Пастельні відтінки не "кричать" на тебе зранку, а це прекрасно.

Звичайно, продукти для зубів мають бути про ефективність, а не про естетику, тому закінчую про це. Просто, дійсно була приємно вражена)

Одразу додам, що паста відбілювальна, тому щоденною вона не стане, адже кожна така паста підвищує рівень чутливості емалі. Взяла її для днів, коли білизні зубів дійсно щось загрожує, наприклад – кава. В студентстві я була баристою, і з того часу легко встановлюю собі ліміти на цей напій. Останнім часом п'ю тільки у четвер. І звичайно, з корицею😂. Ця попайка не могла проти повз мене.

Продукти для цього looks