Нарешті і я розсмакувала ці блиски Lifter Gloss від Maybelline

Як я раніше писала, я вже ду-у-у-уже довгий час була затятим не любителем блисків за липкість, сухість губ, дискомфорт, відчуття ЧОГОСЬ на губах, нічого приємного. Ще й якийсь перламутровий дивний ефект.

Але стільки розмов велось за цю неймовірну лінійку Lifter Gloss, що я не встрималась, пішла в магазин, подивилась на відтінки і обрала для себе 005 Petal, який виявився дужее класним, достатньо універсальним та освіжаючим. А після цього придбала ще 5 інших відтінків)

Про них скоро буде допис)

Але, мушу визнати, що вони справді заслуговують вашої уваги, як мінімум тому, що язабула зовсім, що таке сухість губ впродовж дня. Він доволі стійкий, гарно блистить, але не створює цього штучного та дешевого перламутру на губах, та класно доглядає за губками, які залишаються зволоженими. Це просто неймовірний бонус і я цього не очікувала)

І я вже два тижні день в день малюю суто ними. Що цікаво, після купівлі 005 відтінку любовіз першого погляду не відбулось взагалі. Спробувала - ну ок. І поклала в шухляду, а потім як дістала, і як полюбила, ммм)

Продукти для цього looks