Таємна учениця Гріфіндору

Одного разу на факультеті Гріфіндор в Школі чарів і чаклунства Гоґвортс з'явилася таємна учениця. Історія про неї швидко почала обговорюватися серед студентів і викладачів, але ніхто не міг зрозуміти, звідки вона прийшла і яким чином потрапила до Гріфіндору.

Дівчинка була наділена надзвичайно дивними здібностями, завжди проявляла талант до магії пов'язаної з красою. Учениця володіла винятковим даром створювати зачаровані косметичні засоби та аксесуари. Що б вона не торкалася - оберігалося від віку та псування. Її закляття завжди були точними, а чари - бездоганними, після них усі дівчата школи перетворювались на ляльок з казковим макіяжем і дивовижними зачісками.

Але дівчина робила це не для слави чи розквіту свого імені! Вона робила це, щоб підняти самооцінку та допомогти іншим дівчатам вірити в себе. Що є більш чарівним, ніж надати комусь впевненість і внутрішню красу?

Щоденно учениця відвідувала тренувальну кімнату, де вдосконалювала свої навички, і це не залишалося непоміченим. Поступово, дівчата почали об'єднуватися під крилами таємної учениці. Гріфіндори стали відомі не тільки своєю сміливістю, але і стилем та красою.

Проте, ніхто не знав, чому дівчина зберігала своє походження та ім’я в секреті. Вона завжди носила на собі загадковий маленький золотий медальйон з чарівним сердечком. І, можливо, коли-небудь вона розкриє всі таємниці свого минулого та своєї таємної магії. Але доти - вона залишалася таємничою фігурою на факультеті Гріфіндор.

Зірка макіяжу - стійкий гелевий олівець для губ LAMEL (відтінок - 411), який я використала для макіяжу очей та губ❣️

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner