Та, з ким Аліна не навчалась

Але вона без запрошення припхалась на вечірку😂

«Бонжур! Перед вами Флер Делякур. Нахабно прийшла з запізненням без докорів совісті. Це та дівчина з Бобатону, що пирхала під час Дамблдоровської промови і вперше з’явилась на сторінках четвертої книги Келих вогню, прибувши на Тричаклунський турнір. Спочатку вона відрізнятиметься від решти але стане своєю😉»

Та чесно кажучи, цей персонаж не найближчий до мене за характером😅 але візуальний опис частково близький. На фото сторінка з ілюстрованої книги видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. Я обожнюю всесвіт Гаррі Поттера тому не могла не доєднатись до цієї теми. Аліну вітаю зі святом та вдячна за креативні ідеї, які відволікають від буденності🤩

На наступних фотографіях можете побачити, як я виглядаю сьогодні. Знову ж таки порушую правила😎 Я на вечірці без макіяжу з пучком на голові та чудернацьким фільтром, який мав якось покращити ситуацію😂 Мій догляд на сьогодні - це ензимний пілінг з ананасом від Eveline та засоби Лореаль з останнього подарункового боксу. А найкращий друг моїх пучків - це резинки Invisibobble.

Уявила себе ще в одній ролі Поттеріани: маю рудого неслухняного кота, який чудово підійде на роль містера Норіса, а я відповідно стану наглядачкою - місіс Філч😼

P.S. характер кота можете побачити на серії знімків😂 гарного настрою😂😁

Продукти для цього looks

Резинка для волосся
Всі відгуки (7)