1
/1
Мої SOS-засоби проти акне
Ці засоби вже не раз були в мене на повторі. Використовую як локально за необхідністю, так і для профілактики. Завдяки екстракту зеленого чая мають заспокійливу дію, підходять чутливій шкірі.
- Крем для обличчя BREYLEE
- спрямований на боротьбу з акне та постакне.
Наносити треба 2 рази на день: вранці та ввечері після очищення та тонізування шкіри. Використовувати можна локально або на все обличчя. Добре зволожує і звужує пори, тобто дає комплексний догляд . Запах специфічний, нагадує суміш трав. Загалом так і є, адже у складі величезна кількість натуральних компонентів.
Після використання шкіра ніжна, оксамитова. З ним можна забути про акне і роздратування. Об'єм маленькій, розраховано на недовгий курс або точкове нанесення.
- Патчі від прищів BREYLEE
- ідеальні для точкового застосування. В пачці по 22 круглих наліпки різного розміру.
Використання просте: приклеюємо патч на прищик (на чисту шкіру), ретельно притискаємо патч 3-5 секунд і залишаємо його на кілька годин, краще на ніч. Вранці знімаємо - і акне ніби не було. Прищик залишається на наліпці і не залишає слідів. Працює відмінно!
А у вас є SOS-засоби проти акне?
Від BREYLEE також в мене були Маска для чорних крапок і Сироватка для звуження пор , про них розповідала у дописі: https://club.makeup.com.ua/post/10145/
25 вересня, 2023
Коментарі (0)