Ламінування вій - це справжня магія для вашого погляду

Якщо ви так само, як і я, завжди мріяли про ідеально підкручені та густі вії, то цей допис для вас. Ламінування вій - це справжня знахідка для тих, хто хоче мати виразний та чарівний погляд.

Суть ламінування дуже проста: вії покриваються спеціальним складом. Це не лікувальна процедура, вона покращує зовнішній вигляд вій, припіднімає їх від кореня, створює вигин, профарбовує.

Результат- вражаючий і довготривалий, ефект від процедури за умови її правильного проведення, використання якісних складів та дотримання правил щодо подальшого догляду зберігається до 90 днів. На тривалість можуть впливати індивідуальні особливості. Через місяць після ламінування вигин починає поступово втрачати виразність, оскільки вії ростуть і оновлюються. Але це не впадає в око, як у випадку з нарощеними віями, а погляд, як і раніше, залишається привабливим.

Серйозних обмежень та особливостей догляду за віями, що ламінують, немає. Важливо дотримуватись деяких рекомендацій у перші 24 години. Головне правило – виключити контакт із водою та іншими рідинами.

Що ви думаєте про процедуру ламінування вій? Чи пробували ви її, і якщо так, які у вас враження? Чи плануєте спробувати у майбутньому?