Такі приємні оновлення 🫶

Ампули від Babor

Новинки в моїй косметичці

Завдяки своїм світловідбивним часткам сироватка Perfect Glow надає шкірі сяйва молодості, вирівнює нерівності та глибоко зволожує.
Beauty Rescue - ідеальна косметична ампула для зміцнення захисного бар'єру шкіри, стимуляції оновлення клітин та надання шкірі життєвої сили та гарного сяйва.
Сироватка краси Lift Express зменшує глибину зморшок, розгладжує поверхню шкіри. Підвищує еластичність та пружність шкіри.

Хто мав справу з цими чудо - ампулами , буду рада прочитати ваші враження 👀♥️

Парфумований спрей для тіла Victoria's Secret VS Fantasies Coconut Passion Fragrance Mist
Доволі затишний аромат . Такий теплий і ніжний . Не дивлячись на назву "Coconut Passion" я ловлю в ароматі нотки ванілі 🤤 На холодну пору це чудовий вибір .
Парфумований спрей для тіла Victoria's Secret Rush Fragrance Body MistІ все таки краще нього немає спрею 😍 я познайомилася з ним в 2019 році і він запав мені в саме серденько ❤️ Ні крихітки не жалкую , що обрала саме його . Неймовірний , теплий з морськими нотами спрей . Буду користуватись і надалі дам більш детальні враження , адже поговорюють що стійкість вже не та...

( хоча на футболці кілька днів відчуваю запах)

Ще хочу собі в колекцію Coco Mist , там в піраміді є сандал і в поєднані з кокосом , гадаю, це просто 🌋

Продукти для цього looks

Парфумований спрей для тіла
Всі відгуки (13)
Ампули для обличчя з водоростями
Ампули для обличчя "3D-ліфтинг"
Ампули для обличчя "Експрес-ліфтинг"
Парфумований спрей для тіла