Патчі - незамінний помічник після безсонної ночі 🥺😴🥱

Звісно, причини безсоння у всіх різні, наприклад, хтось любить подивитися серіал🎬, та втрачає лік часу, хтось - молода мама, яка з любов'ю доглядає своє маля👶, а хтось поринув у роботу👩‍💻, написання звітів та створення нових проєктів. Але всі ми жінки, які бажають завжди виглядати на всі 💯

Звісно ж скоро Гелловін, і можна за маскою супергероя сховати наслідки недоспаних ночей🦹‍♀️🦸‍♀️🥷

А для всіх інших днів вже давно є "рятівник🛟" - гідрогелеві патчі, які чудово справляються з набряками, темними колами, мімічними зморшками та втомою очей 👁

Лінійка патчів від Mermade має у своєму арсеналі: тонізуючі патчі Take It Easy💚, омолоджуючі - Newborn💜, вітамінізовані - Energy Boost💛, Hyaluronic💙 зволожуючі патчі, сяючі Glow Up❤️ та наші улюблені з лімітованої серії Love U🇺🇦 для комплексного зволоження та освітлення шкіри під очима.

💡 А чи знали ви, що патчі можна використовувати не тільки на зону під очима, а ще й на проблемні ділянки, які потребують зволоження, освітлення та розгладження маленьких зморшків, наприклад лоб, міжбрівку чи навіть на шкіру шиї.

❗️Але не забувайте, що потрібно дотримуватись інструкції з використання, тримати в межах вказаного часу, в жодному разі не лишати на ніч, аби не нашкодити ніжній шкірі.