Новеньке замовлення 🤩

Привіт, дівчатка!

Останнім часом я не встигаю так само активно приймати участь в житті клубу, як раніше, але все ж стараюсь не забувати хотча б слідкувати за стрічкою, читати та лайкати ваші пости).

Але я вирішила поділітися з вами розпаковочкою нового замовлення. Тут досить цікаві для мене речі, а саме багато пензликів Real Techniques - урвала за гарною знижкою (вчора стукнуло 30, а у мене досі не було ніякого арсеналу таких помічників, стидно й казать)))). Доречі, у кого є посилання на красиву підставку під пензлики, може якусь милу скляночку, бажано не за 1000 грн 😂 - поділіться будь аска, бо я нічого не знайшла.

Купила собі нарешті для знайомства славнозвісний сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty Of Joseon (відразу 3 шт, 1 собі, а 2 на подарунки подружкам, яких вже дуже давно не бачила), а ще набір їх сироваток в мініатюрах Beauty Of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit. До складу входять Glow Serum - Прополіс + Ніацинамід, Glow Deep Serum - Рис + Альфа-арбутин, Revive Serum - Імбир + Муцин равлика та Calming Serum - Зелений чай + Пантенол.

А ще кілька бальзамчиків від Hurraw, теж на подарунок подружкам. Кожній по вишневому - обожнюю його смачнющій аромат 😍, а ще за кокосом (мені його дуже рекомендували дівчата в мейкап клабі)) і якийсь цікавенький з кокосом, м'ятою та лемонграсом. Сподіваюсь їм сподобається, бо я люблю ці бальзами за їх гарний склад, класні аромати та етичність.

Дякую за увагу!) Буду тестувати і писати вам відгуки!)

Продукти для цього looks

Набір пензликів для макіяжу
Бальзам для губ
Бальзам для губ
Набір пензлів для макіяжу
Сонцезахисний крем з пробіотиками
Набір
Набір для макіяжу