Розпаковка подарункового боксу Joko Blend 💙

Неочікуванно для мене я потрапила в список активних учасниць за вересень і отримала бокс від Мейкап з продуктами для догляду за тілом від українського бренду Joko Blend. За що я дуже вдячна і чому дуже зраділа!)) З брендом я вже була трошки знайома і в цілому у мене були про нього досить позитивні враження, тож очікування у мене непогані)

Боксик цей для мене дуже в тему, бо я як раз хочу взятися за свою форму, повернутися до регулярних тренувань, контроля харчування, а тепер ще й зможу додати до цього ось такі домашні доглядові процедури, які повинні допомогти підтягнути шкіру та розігнати лімфу. Звісно, сподіватися на одні креми та скраби не варто. Це лише помічники, які повинні трошки посилити ефект від нашої праці над собою, та може трохи покращіти стан шкіри.

До набору входить:

Штани для обгортання - супер супер супер! Я дуже хочу скоріше спробувати, бо я просто ненавиджу обмотуватися харчовою плівкою, ще жодного разу я не змогла цього зробити нормально, і через це в принципі ігнорую домашні процедури, що вимагають обгортатися плівкою. Тож я сподіваюсь, що ця річ дуже полегшить цю справу і зробить процес не таким дратуючим))

Антицелюлітне бандажне обгортання з охолоджувальним ефектом - це буде мій перший досвід бандажного обгортання. В коробочці 2 рулончики бинтів, просочених активною сироваткою. Треба після душу на суху шкіру зробити обортання на 15-30 хвилин, а після змити залишки сироватки прохолодною водою. Наскільки я зрозуміла, оптимально робити процедуру двічі на тиждень хоча б 1-2 місяці.

Сироватка для антицелюлітного бандажного обгортання з охолоджуючим ефектом - і сама сироватка, якоб просочені бинти) Після обгортання іх можна залишити, потім знову просочити вмістом цієї пляшечки та повторно зробити процедуру. Пляшки вистачить на 5 разів)

Антицелюлітний скраб для тіла з охолоджуючим ефектом - цукровий скраб, буде добряче відшкрябувати, я люблю як раз такі жорсткі засоби) Використовувати 2-3 рази на тиждень.

Інтенсивний антицелюлітний крем з охолоджуючим ефектом - і крем для тіла. Думаю, буду застосовувати його після скрабу. Вийде 2 формату процедур у мене - 2 на тиждень обгортання і двічі на тиждень скраб з кремом.

Аромат у всього схожтй на аптечні мазі типу "фастум гель", ментолові льодяники, щось дуже морозне та свіже. Думаю, що буде дуже бадьоити 😂 Але мабуть зараз була б краще зігріваюча лінійка, бо осінь таки вже починає нагадувати про себе. Дизайн пакувань приємний та мінімалістичний.

В ідеалі я хочу зробити заміри і подивитися що у мене вийде за той період, поки я використаю ці засоби. Дай боже мені сил втриматись на цьому шляху, бо скажу чесно - починаю далеко не вперше і сила волі та дисцпліна - це не про мене 😥😂 Але дуже хочеться влізти в свій довоєнний одяг.

Ще раз дякую команді Мейкап за можливість спробувати щось новеньке)